Kezdőlap » Steinmetz kapitány tér

Steinmetz kapitány tér

Ár

55.800 Ft

Alapterület

23 m2

Városrész

Kertváros

Kapcsolattartó

Az ön értékesítője

2f4a58c4 C11d 46a7 B9d4 9f76acacf980

Englóner Ákos

+36309010321

Az értékesítő által közvetített további ingatlanok

 • Kiadó
 • Vendéglátó egység

Misina tető

1.450.000 Ft
 • Kiadó
 • Vendéglátó egység

Diana tér

70.200 Ft
 • Kiadó
 • Üzlet

Pécs, Irgalmasok utca 6.

1.050.000 Ft

Rövid leírás

ONLINE LICIT FELHÍVÁS

Adatok

Státusz

Kiadó

Típus

Vendéglátó egység

Városrész

Kertváros

Helyrajzi szám

3469

Alapterület

23 m2

Állapot

Új építésű

Akadálymentesített

nem

Terasz

nincs

Kertkapcsolat

nincs

Légkondicionáló

nincs

Parkolás

Közterületen

Leírás

ONLINE LICIT FELHÍVÁS

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata licit útján kívánja 5 évre bérbe adni

Pécs, 3469 helyrajzi számú Steinmetz kapitány téren kialakításra kerülő  összesen 23 m2 nagyságú pavilon helyiségeket  55.800,-  forint + áfa/hó bérleti díj induló licitáron.

 

A bérlő a bérleti díjon felül a helyiségek a használat céljának történő kialakításával kapcsolatos, valamint a bérbeadás érdekében és során felmerülő költségeket, vállalni köteles.  A helyiségek a liciten résztvevők között a legmagasabb bérleti díjat ajánló személy részére kerül bérbeadásra. A pavilonokban végzett tevékenységnek folyamatosnak kell lenni, a nyitvatartás nem lehet szezonális. A birtokbaadás várható ideje: 2024. március 1.

A licitáltatás online formában valósul meg a T-Systems Marketline Online Aukciós rendszere segítségével. Az online licit megtartásához előzetes regisztráció (név, e-mail cím) és minimum két fő licitálása szükséges. Az online licitre regisztráló a regisztráció során megismeri és elfogadja a Marketline Online Aukciós Rendszer felhasználói kézikönyvét és adatkezelési tájékoztatását, az aukciós rendszert a résztvevő saját felelősségére használja.

 

A liciten történő részvétel feltételei:

A részvétel feltétele, hogy a regisztráló 1 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeget ajánlati biztosíték jogcímén átutalja Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Magyar Államkincstárnál vezetett 10024003-00336255-00000330 számú költségvetési elszámolási számlájára. Az utalás közleményében szükséges a liciten résztvevő nevének és az ingatlan megnevezésének megjelölése. Az átutalt ajánlati biztosíték a nyertes részére az a kaució összegébe kerül beszámításra, egyéb esetben visszautalásra kerül. Az ajánlati biztosíték a nyertes pályázó részére nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll, az ajánlati kötöttség idején ajánlatát visszavonja, nem tartja fenn, a szerződést felhívás ellenére nem köti meg. Az ajánlati kötöttség időtartama: az eredményhirdetéstől 60 nap.

 

Az online licitre történő jelentkezés határideje az ajánlati biztosíték megfizetésével: 2024. január 29.

A liciten történő részvétel további feltétele, hogy a jelentkezőnek nem állhat fenn PMJV Önkormányzatával szemben semmilyen jogcímen tartozása, valamint pécsi székhelyű gazdasági társaság jelentkező esetén a lent olvasható elérhetőségek valamelyikére az ajánlati biztosíték megfizetésének határidejéig megküldi PMJV Adóügyi Osztályának 30 napnál nem régebbi igazolását arról, hogy nincs helyi adótartozása (vagy szerepel a köztartozásmentes adózók adatbázisban).

 

Az ingatlan alaprajzok megtekintése: előzetesen egyeztett időpontban. Tel.: 72/534-003.

Az ingatlannal kapcsolatban részletes információ a Polgármesteri Hivatal 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. II/217. szám alatti helyiségében, a 72/534-003, telefonszámon, illetve a gazdref@ph.pecs.hu e-mail címen is kérhető.

 

Licit időpontja: 2024. február 1. 10.00-11.00 óra

Licitlépcső mértéke: 10.000,- Ft (+ÁFA)

Kiíró a licitre kerülő ingatlan rendelkezésre álló adatait  a világhálón folyamatosan elérhető helyeken teszi közzé: gov.pecs.hu, ingatlanok.pvh.hu, pvh.hu, ingatlan.com.

 

Ha jelentkezne a licitre, keresse a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársát az alábbi elérhetőségeken:

Szerződéskötéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségen kérhető felvilágosítás:

A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy mindennemű jogi és/vagy anyagi következmény nélkül a felhívást  módosítsa, visszavonja vagy a liciteljárást indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

Az értékesítő által közvetített további ingatlanok

 • Kiadó
 • Vendéglátó egység

Misina tető

1.450.000 Ft
 • Kiadó
 • Vendéglátó egység

Diana tér

70.200 Ft
 • Kiadó
 • Üzlet

Pécs, Irgalmasok utca 6.

1.050.000 Ft