ELADÓ - Pécs Esztergál L. 9/c

ÁR, ALAPTERÜLET

621 m2
30.400.000 Ft

ÉRDEKLŐDNI

LEÍRÁS

ONLINE ÁRVERÉSI FELHÍVÁS INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE
A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. online árverés útján kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant.

Az ár nettóban értendő

LICIT IDŐPONTJA: 2022.07.19. 10.00 órától 12.00 óráig

A licitáltatás online árverés formájában valósul meg a T-Systems Marketline Online Aukciós rendszere segítségével. Az online árverés megtartásához előzetes regisztráció (név, e-mail cím) és ingatlanonként minimum két fő licitálása szükséges. Az online árverésre regisztráló a regisztráció során megismeri és elfogadja a Marketline Online Aukciós Rendszer felhasználói kézikönyvét és adatkezelési tájékoztatását, az aukciós rendszert a résztvevő saját felelősségére használja.

Az árverésen történő részvétel feltételei:
A részvétel feltétele, hogy a regisztráló a vételár 10%-ának megfelelő összeget (nettó+áfa) ajánlati biztosíték jogcímén átutalja a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. K&H Bank Zrt.-nél vezetett 10402427-00028092-00000007 számú számlájára. (Az utalás bizonylatát kérem a szokodi.szilvia@pvh.hu címre elküldeni) Az utalás közleményébe szükséges feltüntetni az ingatlan helyrajzi számát és a licit tényét. Az átutalt ajánlati biztosíték a nyertes részére a vételár összegébe kerül beszámításra, egyéb esetben visszautalásra kerül. Az ajánlati biztosíték a nyertes pályázó részére nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll.

Az ajánlattételi biztosíték átutalásának határideje: 2022. 07.15. 12.00 óra
Licitlépcső: 500.000,- Ft +áfa

Az árverésen történő részvétel feltétele, hogy a jelentkezőknek nem állhat fenn a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. szemben bármilyen jogcímen lejárt tartozása, valamint pécsi székhelyű gazdasági társaság jelentkező esetén a lent olvasható elérhetőségek valamelyikére az ajánlati biztosíték megfizetésének határidejéig megküldi PMJV Adóügyi Osztályának 30 napnál nem régebbi igazolását arról, hogy nincs helyi adótartozása (vagy szerepel a köztartozásmentes adózók adatbázisban).

Kiíró az árverésre kerülő ingatlanok rendelkezésre álló további adatait – ideértve az ingatlanokról készített képfelvételeket – a világhálón folyamatosan elérhető helyeken teszi közzé: ingatlanok.pvh.hu, ingatlan.com.
Kérdése van? A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársai az alábbi elérhetőségeken adnak felvilágosítást:
Szokodi Szilvia +36 20 2425734 szokodi.szilvia@pvh.hu Szerződéskötéssel kapcsolatban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársa az alábbi elérhetőségen ad felvilágosítást:
Patonainé dr. Petkov Éva +36 30 2145895 patonai.eva@pvh.hu
A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy mindennemű jogi és/vagy anyagi következmény nélkül a felhívást módosítsa, visszavonja vagy a liciteljárást indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

ADATOK

Alapterület:
621 m2
Állapot:
felújításra szorul
Szintek:
fdsz
Fűtés:
távhő
Közművek:
víz, villany, távhő
Parkolás:
közterületen
  • Pécs Esztergár L.  9/c
  • Pécs Esztergár L.  9/c
  • Pécs Esztergár L.  9/c
  • Pécs Esztergár L.  9/c
  • Pécs Esztergár L.  9/c
1 2 3 4 5