KIADÓ - Iroda Üzlet Pécs Koller utca 7

ÁR, ALAPTERÜLET

69 m2
220.800 Ft + ÁFA / hó

ÉRDEKLŐDNI

Szokodi Szilvia: +36 20 242 5734

LEÍRÁS

Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. online árverés útján kívánja bérbe adni a

Pécs, Koller utca 7. szám alatt lévő 16618//A/1 hrsz-ú, 69 m2 üzlet megnevezésű ingatlanát 220.800,- Ft + ÁFA induló bérleti díjon.

A licitáltatás online árverés formájában valósul meg a T-Systems Marketline Online Aukciós rendszere segítségével. A licit bérleti díjra történik. Az online árverés megtartásához előzetes regisztráció (név, e-mail cím) és minimum két fő licitálása szükséges. Az online árverésre regisztráló a regisztráció során megismeri és elfogadja a Marketline Online Aukciós Rendszer felhasználói kézikönyvét és adatkezelési tájékoztatását, az aukciós rendszert a résztvevő saját felelősségére használja.

Az árverésen történő részvétel feltételei:

A részvétel feltétele, hogy a regisztráló 1 havi bruttó bérleti díjnak megfelelő összeget ajánlati biztosíték jogcímén átutalja a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. K&H Bank Zrt.-nél vezetett 10402427-00028092-00000007 számú számlájára. Az utalás közleményébe szükséges feltüntetni az ingatlan címét és a licit tényét. Az átutalt ajánlati biztosíték a nyertes részére a kaució összegébe kerül beszámításra, egyéb esetben visszautalásra kerül. Az ajánlati biztosíték a nyertes pályázó részére nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll.

Az árverésen történő részvétel feltétele, hogy a jelentkezőnek nem állhat fenn a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-vel szemben bármilyen jogcímen lejárt tartozása, valamint pécsi székhelyű gazdasági társaság jelentkező esetén a lent olvasható elérhetőségek valamelyikére az ajánlati biztosíték megfizetésének határidejéig megküldi PMJV Adóügyi Osztályának 30 napnál nem régebbi igazolását arról, hogy nincs helyi adótartozása (vagy szerepel a köztartozásmentes adózók adatbázisban).

Kiíró az árverésre kerülő ingatlan rendelkezésre álló további adatait – ideértve az ingatlanról készített képfelvételeket – a világhálón folyamatosan elérhető helyeken teszi közzé: ingatlanok.pvh.hu, ingatlan.com.

Az ajánlati biztosíték megfizetésének határideje: 2022.05.09.

Licit időpontja: 2022.05.10. 10:00

Licitlépcső mértéke: 10.000 Ft + ÁFA

Kiíró az árverésre kerülő ingatlan rendelkezésre álló további adatait – ideértve az ingatlanról készített képfelvételeket – a világhálón folyamatosan elérhető helyeken teszi közzé: ingatlanok.pvh.hu, ingatlan.com.


Ha jelentkezne az árverésre, a további teendőkkel kapcsolatban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársa ad felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken:

Szokodi Szilvia +36 20-2425734 szokodi.szilvia@pvh.hu

Szerződéskötéssel kapcsolatban a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársa az alábbi elérhetőségen ad felvilágosítást:


Patonai dr. Petkov Éva: 20-2145895

A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy mindennemű jogi és/vagy anyagi következmény nélkül a felhívást módosítsa, visszavonja vagy a liciteljárást indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.
Az ingatlan bérleti díja: 3.200,- Ft+áfa/hó/m2
   Közművek:
   Az épületekben 1 x 32 A áram biztosított
   
   Telefon, Internet, TV, optikai kábel biztosított
   Az üzletben gáz bevezetésére nincs lehetőség
   Minden üzlet önálló hidegvíz, melegvíz, hőmennyiség, áram mérési lehetőséggel rendelkezik
   
   Épület tetőszerkezetén 50KW-os Napelem létesül
   
   Csapadékvíz egy 20 m3-es tározón keresztül a városi hálózatba vezetve

ADATOK

Helyrajzi szám:
16618/1/A/1
Alapterület:
69 m2
Építés éve:
2021
Állapot:
Új
Fűtés:
Megújuló energia
Közművek:
Teljes
Helyiségek:
Üzlettér+tárgyaló+raktár(vízesblokk)
Parkolás:
Közterületen fizetős zónás
  • Pécs Koller utca 7
  • Pécs Koller utca 7
  • Pécs Koller utca 7
1 2 3